GASTRONOM - PROFESIONÁLNE GASTRO ZARIADENIE A VYBAVENIE

telefón :  +421 915 740 914

Vážení zákazníci. Ku každej prijatej objednávke obratom odosielame potvrdenie termínu dodania. Štandardná doba dodania je 3 až 10 pracovných dní. Záleží na tom, či je tovar na sklade alebo na ceste k nám do skladu. Ďalšie termíny riešime s Vami telefonicky a v prípade nedostupnosti tovaru ponúkneme prípadnú alternatívu. Sme tu pre Vás a Vaše otázky a požiadavky. Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a prajeme hlavne pevné zdravie.


Nákupný rádca

guide-header-1
Hnetač a vyvaľovačka pizza cesta. Pizza plechy, zapekacie formy, kráječe cesta na pasta pochutiny a ďalší špeciálny riad a príslušenstvo na prípravu, spracovanie, podávanie a rozvoz pizzy.
 
asijska-kuchyne
Panvice PAELLA pre zdravé varenie s nízkym obsahom tuku. Hrniec na ryžu, indukčný WOK, multifunkčné hrnce a panivce na varenie v pare, chladené alebo vyhrievané vitríny a zariadenie na prípravu, spracovanie a uchovanie zeleniny.

 
plody-more
Zdravšie jedlá v školských jedálňach pomocou moderných technológií. Tepelné spracovanie, varenie na indukcii, kvalitné chladenie s nízkymi energetickými nárokmi a ekonomické umývanie riadu. 
steaky-tataraky
Steak sa pripravuje rýchlo na panvici so silným dnom, grile alebo grilovacej doske. K príprave stačí kvalitný nôž, obracačka a korenie. Servírujte štýlovo na dosky alebo oválnych tanieroch so steakovým príborom. 
velkokapacitni-kuchyne
Moderné technológie prípravy a výdaj jedál pro ústavy sociálnej starostlivosti, nemocnice a domovy pre seniorov. Nízkoteplotné varenie, dusenie v páre, zdravé vákuové varenie.
stankovy-prodej
Pre čerstvé jedlo do ruky to najlepšie gastro zariadenie. Rôznorodá ponuka jedál pripravená pred Vašimi zrakmi s uvolnenou atmosférou s priateľmi. Gastronómia využívajúca červé a lokálne suroviny pre burgery, tortily, paniny, koktejly, vafle alebo palacinky. 
domaci-limonady
Mixéry, citrusovače a odšťavňovače pre celé kusy ovocia. Termo zásobníky na udržanie teplých a studených nápojov. Automatické kávovary, barmanské potreby a všetko, čo potrebujete na servírovanie nápojovů, koktejlov a destilátov.
rautove-stoly
Vo vnútri alebo vonku pohostenie na úrovni. Poradíme pri výbere gastro zariadenia, zostavíme Vám náš bufetový systém podľa Vašich požiadaviek.
 

Katalógy na stiahnutie