tel. 253 632 712
fax 800 153 360
info@gastronom.sk
obsah košíka
položiek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkom : ,00
HomePage
registrácia
Zabudnuté heslo
kôš/pokladňa
Cookmax
   Prihláste sa k odberu spravodaja (zadajte email):     
 

  Špecializovaný zásielkový obchod na vybavenie barov, reštaurácií, hotelov
a podnikov verejného stravovania.

 
Najpredávanejšie výrobky v tomto období
 
 
 
 
 
Novinky v našom sortimente
 
 
 
 
     
 

Recepty, novinky  a zaujímavosti zo sveta gastronómie

 
 

 
Zapekanie a gratinovanie!
Hodil by sa Vám pokrm, ktorý sa dá jednoducho a rýchlo servírovať? Ktorý môžete ohriať aj na druhý deň? Skúste zapekanie a gratinovanie.
Tipy pre gratinovanie a zapekanie
Do pokrmov sa pridáva veľa byliniek, ktoré zvýraznia chuť.
Suroviny sa krájajú na tenké kúsky, aby príprava netrvala 
>>viac<<
 

 
Smažte zdravšie - vymeňte panvicu za fritézu!
Pozor na teplotu a vhodný tuk. Počas smaženia je najdôležitejšie dodržiavať určitú teplotu a používať vhodný tuk alebo olej. Teplota sa musí pohybovať medzi 150 až 190 °C. Príliš vysokú teplotu smaženia poznáte podľa modrastého štipľavého dymu Na smaženie je nutné používať také tuky alebo oleje, ktoré sú na to priamo >>viac<<

  Hrnčekové šialenstvo zachvacuje svet!
Odkiaľ sa vzali tieto maličké, roztomilé, vynikajúce koláčiky, ktoré ovládajú cukrárenský svet? Ukážme si prstom na  USA, kde sa rýchle stali tradičnou záležitosťou. Ich popularita rapídne stúpa aj u nás a slovenské profesionálne aj domáce cukrárky sa predháňajú v tom, kto predvedie najkrajší a najoriginálnejší výtvor.>>viac<<

  Pravé talianské bazalkové!
Pesto alebo Pesto alla genovese je zelená omáčka, ktorej hlavnou zložkou je bazalka. Pôvod pesta sa kladie do oblasti Ligurie v severnom Taliansku, Prívlastok genovese má podľa severotalianskeho mesta Janov (Genova). Názov je odvodený z talianskeho slova pestare = udierať, mlátiť. Tradičná príprava klasického pesta spočíva v >>viac<<